Online magazines

20 augustus 2018

VAKINFORMATIE OVER SMEERTECHNISCH ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN

Leerplicht, ook voor smeertechnisch onderhoud120px

Medewerkers die regelmatig een training of opleiding volgen, kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de winstgevendheid van hun bedrijf. De praktijk leert dat een gedegen kennis van de diverse aspecten rondom 'smeren', kan bijdragen aan het significant verlagen van de onderhoudskosten én een hogere machinebetrouwbaarheid en -beschikbaarheid.

Ook VDAB speelt sinds jaar en dag in op de vraag naar scholing. En dat deze opleidingen ook opleveren, blijkt uit een gesprek met een instructeur van het VDAB-opleidingscentrum in Wondelgem.

Ontbreekt het je aan opgeleide smeertechnici binnen de eigen rangen, kan ook het uitbesteden van smeertechnisch onderhoud een laatste redmiddel zijn. Je krijgt er gegarandeerd een lagere storingsfrequentie voor terug!

Veel leerplezier!

Gauthier Geldhof

Bladmanager

PANOLIN HLP SYNTH

160pxPanolin HLP Synth is is een volledig synthetische en bovendien snel bio-afbreekbare hydrauliekolie die sinds ze op de markt kwam in 1985 al ruim 1,5 miljard draaiuren volmaakte bij tal van processen over de hele wereld.
Lees meer

ZO GEBRUIK JE SMEERMIDDELEN CORRECT

Niet elk bedrijf heeft het volume om een medewerker zich fulltime op het smeren te laten richten. Vaak is het een van de taken van de vaak al overbevraagde onderhoudsverantwoordelijke.
Volledig artikel lezen

SMEREN: EEN VAK OP ZICH

Onderzoek heeft uitgewezen dat, hoewel de meeste ondernemingen slechts 5% van hun onderhoudsbudget spenderen aan smeermiddelen en smering, circa 70% van de machinestoringen terug te voeren is tot smeringsgerelateerde issues.
Volledig artikel lezen

PERSOONLIJK RECORD VERBROKEN OP SHELL ECO-MARATHON

Maar liefst 150 studententeams uit 24 landen streden onlangs in het Londense Queen Elizabeth Olympic Park om nieuwe records te breken inzake energie-efficiëntie.
Lees meer

CONJUNCTUUR NEEMT ADEMPAUZE

Twee keer per jaar ondervraagt het VBO (het Verbond van Belgische Ondernemingen) zijn sectorfederaties om de economische temperatuur op te meten. Op basis van dit onderzoek wordt dan een balans opgemaakt van de Belgische situatie en van de vooruitzichten voor het komende halfjaar.
Lees meer

http://lubritechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Leergierigheid loont, ook voor smeertechnisch onderhoud

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Lubritechnics 

Lubritechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.