Online magazines

02 april 2020 Vakinformatie over smeertechniek en onderhoud

Automatisch smeren

Foutief smeren is nog steeds een bron van storingen en falen. Een oplossing zou kunnen zijn om een automatisch centraal smeersysteem in te zetten.
Hierbij wordt het smeermiddel (vet of olie) via een pomp automatisch, met een vooraf ingestelde frequentie en op de juiste manier aan het specifieke component of de machine toegevoegd.


Gauthier Geldhof
Bladmanager LubriTechnics

Als exclusief importeur van Nederland levert Ambi Smeersystemen de brede lijn van verschillende Pulsarlube mini smeerapparaten. Beginnend bij de Pulsarlube E serie, dit zijn de gas geveerde smeerpotjes voor eenmalig gebruik.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Foutief smeren is nog steeds een bron van storingen en falen. Een oplossing zou kunnen zijn om een automatisch centraal smeersysteem in te zetten. Hierbij wordt het smeermiddel (vet of olie) via een pomp automatisch, met een vooraf ingestelde frequentie en op de juiste manier aan het specifieke component of de machine toegevoegd.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Lubritechnics 

Lubritechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.