Online magazines

25 juni 2019


VAKINFORMATIE OVER SMEERTECHNISCH ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN

120pxSlimmer oliebeheer voor meer duurzaamheid

Steeds meer bedrijven maken gewag van 'duurzaamheid', sustainability zo u wilt, als kernpijler binnen hun respectievelijke organisatie. Voor evenveel bedrijven echter blijft de invulling van duurzaamheid in de praktijk dode letter...

Zo niet bij
Bredenoord, de Gelderse fabrikant en leverancier van onder andere stroomaggregaten, waar men niet enkel de aggregaten heel precies gaat dimensioneren in relatie tot de toepassing, maar ook binnen de eigen onderhoudsdienst, waar de olie in de aggregaten pas wordt afgelaten wanneer dit effectief nodig is.

Gauthier Geldhof

Bladmanager LubriTechnics

Extra nieuws:

Arlanxeo, ArcelorMittal en Imec vallen in de prijzen

Panolin HLP Synth, de snel bio-afbreekbare hydrauliekolie

Shell leert Bredenoord olie 'te lezen'

Hoe de juiste bestelwagen kiezen?

Vraag hier uw testrit aan

ICIS & ELGI Industrial Lubricants

Welke teambuildingactiviteit te organiseren voor uw werknemers?

Bescherm uw bedrijf tegen cyberaanvallen en doe het nu!

Van hoogovengas tot biobrandstof

SkyNRG bouwt fabriek voor duurzame kerosine

PANOLIN HLP SYNTH

160pxPanolin HLP Synth is is een volledig synthetische en bovendien snel bio-afbreekbare hydrauliekolie die sinds ze op de markt kwam in 1985 al ruim 1,5 miljard draaiuren volmaakte bij tal van processen over de hele wereld.
Lees meer

MINDER OLIEVERBRUIK DANKZIJ PARTNERSHIP MET SHELL

350pxIn een veranderende wereld maakt sustainability een belangrijk onderdeel uit van de bedrijfsstrategie van de Gelderse firma Bredenoord. Die duurzaamheidsgedachte uit zich door de aggregaten precies te dimensioneren in relatie tot de toepassing, maar ook binnen de eigen onderhoudsdienst, waar de olie in de aggregaten pas wordt afgelaten wanneer dit effectief nodig is.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren.
Volledig artikel lezen

ICIS & ELGI

Vorige week vond in Amsterdam de zesde editie van de ICIS & ELGI Industrial Lubricants Conference plaats, met als thema 'Sterkere smeermiddelprestaties door een nadruk op innovatieve formulering'.
Volledig artikel lezen

WELKE TEAMBUILDINGACTIVITEITEN ORGANISEREN VOOR UW WERKNEMERS?

Met de Outdoor & Activities Guide 2019 biedt RendEvenement u een nuttig en inspirerend werkinstrument voor de keuze van een geschikte teambuildingactiviteit. De gids is een boeiend overzicht van gevestigde waarden en gloednieuwe concepten die allen garant staan voor een uitstekende begeleiding van de activiteiten.
Lees meer

ARLANXEO, ARCELORMITTAL EN IMEC VALLEN IN DE PRIJZEN

Na 20 jaar Maintenance Manager van het Jaar organiseerde Bemas op 20 juni voor het eerst de Asset Performance Awards. In Docks Dome waren het uiteindelijk de firma's Arlanxeo, ArcelorMittal en Imec die er met de prijzen vandoor gingen.
Lees meer

BESCHERM UW BEDRIJF TEGEN CYBERAANVALLEN EN DOE HET NU!

In een eerdere editie van ons magazine wezen we in deze rubriek al op de dringende nood aan meer bewustwording en -making rond cybercrime. Enkele recente voorvallen bewijzen dat het geen holle woorden waren.
Volledig artikel lezen

ARCELORMITTAL MAAKT BIOBRANDSTOF VAN HOOGOVENGAS

Begin dit jaar ging de eerste spade in de grond voor het Steelanol-demonstratieproject. Vanop zijn site in Gent wil ArcelorMittal aantonen dat het een deel van zijn koolstofemissies kan omzetten in 64.
Volledig artikel lezen

SKYNRG BOUWT GROTE FABRIEK VOOR DUURZAME KEROSINE

Het Amsterdamse bedrijf SkyNRG gaat de productie van duurzame kerosine flink opschalen. Vanaf 2022 moet een fabriek in het Groningse Delfzijl 100.000 ton duurzame kerosine en biopropaan produceren.
Lees meer

http://lubritechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Vakinformatie over smeertechniek en onderhoud

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Lubritechnics 

Lubritechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.