Online magazines

12 juni 2020 Vakinformatie over smeertechniek en onderhoud

Controle van smering levert op

De frequentie van smeren en de hoeveelheid benodigd smeervet bij het smeren van lagers worden vaak door de leverancier van het lager of de machine voorgeschreven. Veelal wordt daarbij een veiligheidsmarge gehanteerd waardoor men in principe steevast te vaak en met te veel smeermiddel gaat smeren.

 

Door gebruik te maken van ultrasone metingen, valt deze 'verspilling' te voorkomen en kan de eigenaar kosten besparen en ineens ook lagerschade in een vroeg stadium ontdekken.

Succes!

Gauthier Geldhof
Bladmanager LubriTechnics

In de praktijk worden tandheugels en tandwielen veelal met de hand gesmeerd. Het vet wordt aangebracht met een kwast en in veel gevallen zijn er tijdens deze werkzaamheden kans op onveilige situaties.
De frequentie van smeren en de hoeveelheid benodigd smeervet bij het smeren van lagers worden vaak door de leverancier van het lager of de machine voorgeschreven. Veelal wordt daarbij een veiligheidsmarge gehanteerd waardoor men in principe steevast te vaak en met te veel smeermiddel gaat smeren. Door gebruik te maken van ultrasone metingen, valt deze 'verspilling' te voorkomen en kan de eigenaar kosten besparen en ineens ook lagerschade in een vroeg stadium ontdekken.

EasyFairs vraagt op landelijke schaal aandacht voor de heropening van vakbeurzen in Nederland, en doet dat onder meer via twee paginagrote advertenties in het Financieel Dagblad en de Telegraaf, waarin de organisatie de aandacht vraagt van premier Rutte. 

Vydraulics neemt Doedijns Group International over. Deze overname draagt bij tot de missie van de Vydraulics groep, zijnde het bieden van totaaloplossingen voor systemen, componenten en service op het gebied van bewegings- en besturingstechnologie en processystemen.
Steeds vaker worden automatische smeersystemen gebruikt. Hierbij wordt het smeermiddel (vet of olie) via een pomp automatisch, met een vooraf ingestelde frequentie en op de juiste manier aan de specifieke component of de machine toegevoegd.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Lubritechnics 

Lubritechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.