- 31 augustus 2018
- | 6 min. leestijd
Automatisch smeersysteem bij Duvel-Moortgat
Bier brouwen is vakmanschap met recepten die vaak al generaties worden overgeleverd. Maar bier brouwen moet evengoed een modern proces zijn, waarbij alles volgens de regels der kunst verloopt. Dat wil zeggen met respect voor de normen die de voedselveiligheid dicteert en met een efficiƫnte productie voor een mooie rendabiliteit. Brouwerij Duvel-Moortgat verzoent de beide kanten van de medaille perfect. Een mooi voorbeeld daarvan is de keuze voor een automatisch smeersysteem om de productie gesmeerd te laten lopen.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.