SHELL TECHNOLOGY CENTRE AMSTERDAM

Broedplaats voor gas-to-liquids procestechnologie

GTL flesjeDe in Nederland gewortelde multinational Royal Dutch Shell nodigde een tijd terug een internationaal gezelschap uit voor het Shell Technology Forum in het Shell Technology Centre Amsterdam. De bijeenkomst maakte duidelijk deel uit van de strategie van het bedrijf om meer nadruk te leggen op zijn 'downstream'-activiteiten, de verwerking en bewerking van grondstoffen en de distributie van eindproducten naar de markt.

Een belangrijk deel van de bijeenkomst ging over 'lubricants', smeeroliën en wat er te winnen is voor eindgebruikers en voor samenwerkende ecosystemen van bedrijven in de waardeketen. Een ander deel van het evenement was speciaal ingericht om kennis te maken met de ontwikkeling van 'GTL', Gas-To-Liquids technologie, het verwerken van aardgas tot vloeistof voor verschillende applicaties. Driver voor de voortdurende ontwikkeling van de procestechnologie is de race naar minder schadelijke uitstoot bij het gebruik van de eindproducten.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Lubritechnics 

Lubritechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.