Kroon-Oil lanceert nieuwe additieven

Verbeterde prestaties van brandstof-, olie- en koelsystemen

Kroon-Oil introduceert een reeks nieuwe hoogwaardige additieven binnen het gevoerde gamma. De nieuwe lijn additieven bevat producten die zowel bij
benzine- als dieselsystemen zorgen voor een essentiële reiniging van het systeem en optimale prestaties van de motor. De Kroon-Oil additieven weten zich te onderscheiden door hoog geconcentreerde professionele formulaties. Naast de additieven voor aandrijfsystemen ontwikkelde Kroon-Oil ook een reeks additieven specifiek voor olie- en koelsystemen. Het gebruik van deze additieven staat garant voor een herstellende en preventieve werking, een hogere levensduur van de motor en de motoronderdelen en een lager olieverbruik. Koelsysteem-additieven zijn ontwikkeld voor het reinigen van koelsystemen die vervuild zijn.
Vervuilde systemen tasten het koelvermogen ernstig aan. Dankzij de speciale additieven wordt de werking van het systeem significant verbeterd.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Lubritechnics 

Lubritechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.