MAINTENANCE MANAGER VAN HET JAAR

Bert Pieters (PepsiCo) wint award voor Maintenance Manager 2016

Juryvoorzitter en MMY-winnaar 2006, Herman Aerts (links), overhandigde de prijs aan Bert Pieters van PepsiCoEind juni nam Bert Pieters in de Proximus Lounge in Evere de award voor Maintenance Manager van het Jaar 2016 in ontvangst. Voor het eerst wint zo een voedingsbedrijf deze titel. De jury prees de maintenance manager voor zijn sterke visie op onderhoud. Hij voert verbeteringen door, gedragen door een goed ontwikkeld people management, gekoppeld aan een ambitieus veiligheidsbeleid. Dat gaf uiteindelijk de doorslag in een nek-aan-nekrace met de tandem Ward Boereave-Steven Schollaert (Eandis) en Bernard De Tandt (VPK Paper).


JAAROVERZICHT

Op de uitreikingsavond ging BEMAS-voorzitter, Philippe Deneve, tijdens de verwelkoming in vogelvlucht door het voorbije jaar. Hij had het kort over het More4Core-project dat onthulde waar topclassbedrijven het verschil maken. Daarnaast kaartte de voorzitter ook de gestegen interesse in de opleidingen asset en maintenance management aan. Verder kondigde hij ook de deelname aan het Smart Tooling Project aan, dat focust op de ontwikkeling van robots en tools. Tot slot verwees de voorzitter ook nog naar de Prijs Wout Theuws; de wedstrijd voor leerlingen van het bso, tso of SE-N-SE, die een geïntegreerde proef (GIP) of stageverslag maken met als onderwerp onderhoud of betrouwbaarheid. De voorzitter van BEMAS wiens vierjarige mandaat ten einde loopt
werd na zijn betoog ook in de bloemetjes gezet.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Lubritechnics 

Lubritechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.