26 februari 2018

VAKINFORMATIE OVER SMEERTECHNISCH ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px'Van time-based naar condition-based smeren'

Ook deze jaargang blijken oversmering en een te hoge smeerfrequentie van lagers courante problemen. Door gebruik te maken van ultrasone metingen, valt deze 'verspilling' te voorkomen, kan u kosten besparen en ineens ook lagerschade in een vroeg stadium ontdekken. Het zijn maar enkele van de zaken die tijdens de tandem Pumps & Valves - Maintenance in Antwerpen aan bod zullen komen. U kan er ook innovaties ontdekken tijdens de Digital Innovation Tour, een selectie van de meest spraakmakende producten die uw processen kunnen optimaliseren. Afspraak in Antwerpen?


Gauthier Geldhof

Bladmanager

20 jaar Panolin HLP Synth voor Duport Lubricare

Met HLP Synth van fabrikant Panolin was verdeler Duport Lubricare intussen meer dan 20 jaar terug indertijd de eerste die de goedgekeurde olie op de milieulijst (MIA/Vamil) in Nederland had staan.
Lees meer

4de keer Maintenance/Pumps & Valves

Op 21 en 22 maart 2018 opent Antwerp Expo haar deuren voor de duobeurs MAINTENANCE en PUMPS & VALVES. Met meer dan 340 exposanten bieden deze technologiebeurzen een totaalbeeld van de oplossingen en innovaties in beide sectoren.
Lees meer

Schonere diesel met lagere uitstoot

De Gas-To-Liquids technologie maakt het mogelijk om koolwaterstofproducten te maken uit aardgas. In dit proces worden korte aardgasmoleculen afgebroken en gecontroleerd gesynthetiseerd, 'geknipt en geplakt' tot langere uniforme moleculen.
Volledig artikel lezen

Sortimo behaalt nominatie Trends Gazellen

Sortimo, specialist in de inrichting van bedrijfsvoertuigen, werd zopas uitgeroepen tot “Genomineerde Gazellen: Vlaams-Brabant - KMO". De onderneming behoort daarmee tot de groep van tweehonderd genomineerden die samen het kruim vormen van het actuele bedrijfslandschap in de regio.
Lees meer

Den Hartog zet verder in op service

Den Hartog BV, leverancier van brandstoffen en smeermiddelen, breidde onlangs het wagenpark uit met twee nagelnieuwe Volvo FM 6x2-tankwagens en vier Volvo FH-trekkers.
Lees meer

Onwetendheid leidt tot smeerproblemen

Een rondje langs de diverse leveranciers van smeermiddelen leert dat bepaalde 'algemene' fouten in smeertechnisch onderhoud door relatief veel bedrijven worden gemaakt.
Volledig artikel lezen

Lubolive gaat verhuizen

Eind januari heeft men bij Lubolive het huurcontract ondertekend voor een pand op het industrieterrein Bremweg 5 te Belfeld (Venlo 7763). De verhuis komt er door de blijvende groei van de firma en de uitbreiding van het product- en dienstenportfolio.
Lees meer

Eventlocaties: onze selectie voor 2018

Nog op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest, persconferentie, meeting,...? Ontdek hier alle eventlocaties die wij voor u geselecteerd hebben per provincie.
Volledig artikel lezen

http://lubritechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Overwin oversmering en bespaar op onderhoudskosten

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be