25 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER SMEERTECHNISCH ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHet begin van de astronomische zomer: tijd voor een groene gedachte?

21 juni. Het begin van de zomer, het aanbreken van een periode waarin velen onder ons de natuur opzoeken. Hoewel we met z'n allen kunnen genieten van d'r pracht, staan we eigenlijk nog veel te weinig stil bij hoe delicaat ons milieu wel niet is. Al lijkt er sinds enige tijd een kentering aan de gang.

Rietjes en wattenstaafjes worden verketterd. Of dat terecht is, laten we aan u over. Over smeermiddelen daarentegen, lijken de meningen meer geprononceerd. Al bestaan er ook biologisch afbreekbare smeermiddelen. Maar wat houdt die term nu precies in: 'bioafbreekbaar'?

U leest het hier in dit online magazine van LubriTechnics!

Gauthier Geldhof

Bladmanager

PANOLIN HLP SYNTH

160pxPanolin HLP Synth is is een volledig synthetische en bovendien snel bio-afbreekbare hydrauliekolie die sinds ze op de markt kwam in 1985 al ruim 1,5 miljard draaiuren volmaakte bij tal van processen over de hele wereld.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.

Klik hier om deel te nemen

WIN 4 JAAR LANG GRATIS MOTOROLIE

Voorspel de juiste winnaar van het WK en win 4 jaar lang gratis motorolie voor jouw wagen! Het type motorolie wordt bepaald op basis van het merk en model van de wagen die u invult op het wedstrijdformulier met een maximum volume van 40 liter (gebaseerd op het gemiddeld verbruik van een gemiddelde personenwagen).
Lees meer

TEGEN 2025 DAGELIJKS 10.000 VATEN ALGENBIOBRANDSTOF

ExxonMobil en Synthetic Genomics Inc. kondigden een nieuwe fase aan in hun gezamenlijke onderzoeksprogramma naar algen als biobrandstof. Daarmee moet het technisch mogelijk worden om tegen 2025 dagelijks 10.
Lees meer

LNG-TRUCKS: ZELFDE PRESTATIES MET MINDER UITSTOOT

Volvo Trucks introduceert Euro 6-trucks voor zwaar gebruik die worden aangedreven door vloeibaar aardgas of biogas. De nieuwe zware trucks beschikken over dezelfde prestaties, rijeigenschappen en brandstofzuinigheid als de dieselmodellen van Volvo.
Lees meer

SA AIRLINES VLIEGT OP BIO-KEROSINE

De eerste vlucht van South-African Airlines op bio-kerosine van Johannesburg naar Kaapstad is een feit. De kerosine is gemaakt van de Solaris-tabaksplant, een 'nieuw' gewas.
Lees meer

SHELL NATURELLE HF-E EU ECOLABEL

De hydraulische vloeistof Shell Naturelle HF-E kent een hoge mate van biologische afbreekbaarheid waardoor machines optimaal kunnen worden bediend. De vloeistof is gemakkelijk biologisch afbreekbaar waardoor deze goed te gebruiken is in ecologisch kwetsbare gebieden.
Lees meer

http://lubritechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bio-afbreekbare smeermiddelen: schadelijk of niet?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be