12 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER SMEERTECHNISCH ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxControleren & handhaven van oliekwaliteit

Onderzoek toont aan dat het falen van smeer- en hydrauliekolie verschillende oorzaken heeft. Het niet controleren van de door de turbineleverancier opgegeven oliespecificaties (zoals de reinheidsgraad, de geleidbaarheid of de snelheid waarmee de olie kan ontluchten), waardoor deze ook niet kunnen worden gehandhaafd. Daarnaast blijken standaardlaboanalyses niet altijd alle problemen naar voren te brengen. We menen dus te kunnen stellen dat er nood is aan meer of andere testen om de kwaliteit van een turbineolie op de juiste manier in kaart te brengen.

U leest er alles over in dit online magazine van LubriTechnics! Veel leesplezier!

Gauthier Geldhof

Bladmanager

PANOLIN HLP SYNTH

160pxPanolin HLP Synth is is een volledig synthetische en bovendien snel bio-afbreekbare hydrauliekolie die sinds ze op de markt kwam in 1985 al ruim 1,5 miljard draaiuren volmaakte bij tal van processen over de hele wereld.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.

Klik hier om deel te nemen

77 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE BEURSDEELNAME

Wil jij weten hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien en jouw producten aan de man kunt brengen door deel te nemen aan beurzen? Of neem je al deel aan beurzen en wil je graag meer BEURSSUCCES? Lees dan dit boek.
Lees meer

VDAB SPEELT IN OP NOOD AAN KENNIS IN HYDRAULICA

In het opleidingscentrum van VDAB in Wondelgem poogt men een reflectie te bieden van wat er leeft in de industrie, om werkzoekenden zo adequaat mogelijk te kunnen begeleiden.
Volledig artikel lezen

UITZONDERLIJK AANBOD: MET UW GASTEN NAAR WAREGEM KOERSE

Waregem Koerse en RendEvenement nodigen u uit om met uw gasten te genieten op één van Belgiës meest prestigieuze evenementen! Waregem Koerse is steeds een voltreffer op gebied van unieke netwerking en ontspanning.
Volledig artikel lezen

FAMILIE VANDECASTEELE ORGANISEERT ORIGINEEL VERJAARDAGSFEESTJE

Er zijn veel manieren om een verjaardag van een bedrijf te vieren. De familie Vandecasteele koos voor een best originele manier en nodigde zijn medewerkers en zijn klanten uit op een kartingcircuit.
Lees meer

http://lubritechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe synthetische olie in turbines conditioneren?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be