04 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER SMEERTECHNISCH ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxJuiste smering is essentieel

Het klinkt misschien eenvoudig, maar het houdt veel meer in dan men denkt. Het juiste smeermiddel, de juiste hoeveelheid en de juiste frequentie zijn de protagonisten in het hele verhaal om het equipment zonder problemen te laten draaien.

Om die reden geven we je in dit online magazine van LubriTechnics graag enkele smeertips mee, maar we tonen je ook hoe je onderhoud beter kan voorspellen. Big Data en Industrie 4.0, weet u wel?

Succes!

Gauthier Geldhof

Bladmanager

20 JAAR PANOLIN HLP SYNTH VOOR DUPORT LUBRICARE

Met HLP Synth van fabrikant Panolin was verdeler Duport Lubricare intussen meer dan 20 jaar terug indertijd de eerste die de goedgekeurde olie op de milieulijst (MIA/Vamil) in Nederland had staan.
Lees meer

INDUSTRIËLE SMEERSYSTEMEN

160pxIn 1924 startte de familie van Leeuw als blender en verdeler van motoroliën, maar in de golden fifties besloot men integraal in te zetten op industriële smeersystemen. Dit bleek een schot in de roos en deze activiteit is tot op heden de hoofdactiviteit van LIONOIL.
Video

RUN BETTER LONGER MET CHEVRON

160pxDefecte voertuigen en machines die geen geld kunnen opbrengen, kosten geld. Daarom benadrukt Chevron Lubricants met LubeWatch het belang van een doordacht en proactief olieanalyseprogramma.
Volledig artikel lezen

CONDITIEBEWAKING VAN SMEER -EN HYDRAULISCHE OLIE

160pxOlie kent in windturbines toepassing als smeermiddel in krachtoverbrengingssystemen (lagers en tandwielkasten), en als energietransmissie (pompen, hydraulische motoren en componenten).
Lees meer

WIN 4 JAAR LANG GRATIS MOTOROLIE

Voorspel de juiste winnaar van het WK en win 4 jaar lang gratis motorolie voor jouw wagen! Het type motorolie wordt bepaald op basis van het merk en model van de wagen die u invult op het wedstrijdformulier met een maximum volume van 40 liter (gebaseerd op het gemiddeld verbruik van een gemiddelde personenwagen).
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.

Klik hier om deel te nemen

http://lubritechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Voorspel het onderhoud van uw machinepark

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be