23 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER SMEERTECHNISCH ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSmeermiddelen vragen specialistische kennis

Niet elk bedrijf heeft het volume om een medewerker zich fulltime op het smeren te laten richten. Vaak is het een van de taken van de vaak al overbevraagde onderhoudsverantwoordelijke.

Geen evidentie dan om een geheel productieproces perfect gesmeerd te laten lopen. Zeker omdat smeermiddelen om specialistische kennis vragen. Een van die vragen kan zijn, wat nu de levensduur van een lager is, en hoe je die kan verlengen. LubriTechnics helpt je graag verder in de zoektocht naar antwoorden.

Gauthier Geldhof
Bladmanager

PANOLIN HLP SYNTH

160pxPanolin HLP Synth is is een volledig synthetische en bovendien snel bio-afbreekbare hydrauliekolie die sinds ze op de markt kwam in 1985 al ruim 1,5 miljard draaiuren volmaakte bij tal van processen over de hele wereld.
Lees meer

HOE DE ENERGIETRANSITIE WAARMAKEN?

Begin maart organiseerde Shell Lubricants voor het eerst het 'Trends & Technology Symposium', een dag voor klanten en relaties waarin de klimaatproblematiek direct werd gerelateerd aan het energieverbruik.
Volledig artikel lezen

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.

Klik hier om deel te nemen

GEREEDSCHAPSKOFFER IN BEDRIJFSWAGENINRICHTING

De nieuwe gereedschapskoffer van Hilti is nu compatibel met de inrichtingen van Sortimo. Dat zorgt voor een meerwaarde voor het dagelijkse werk van beider cliënteel.
Lees meer

http://lubritechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Smeermiddelen vragen specialistische kennis

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be