7 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER SMEERTECHNISCH ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px'Levenslang bijleren om storingsvrij te kunnen werken'

Je machines laten draaien zonder storingen lijkt - zeker op langere termijn - veelal utopisch. Naast de keuze van smeerolie- of vet kan ook inzicht heel wat problemen van de baan helpen. Het loont dan ook om bij diverse partijen je licht op te steken om aan de hand van opleidingen je kennis te verrijken.

Ook het goed op elkaar ingespeeld zijn van de onderhoudsploeg kan helpen om niet alleen de machines, maar ook de ploeg als een goed geolied raderwerk te laten opereren. Een teambuilding kan - zeker nu met het mooie weer - een aanrader zijn!

Gauthier Geldhof

Bladmanager

PANOLIN HLP SYNTH

160pxPanolin HLP Synth is is een volledig synthetische en bovendien snel bio-afbreekbare hydrauliekolie die sinds ze op de markt kwam in 1985 al ruim 1,5 miljard draaiuren volmaakte bij tal van processen over de hele wereld.
Lees meer

BIOLOGISCH AFBREEKBARE SMEERMIDDELEN

Voor toepassingen waarbij de kans bestaat dat de toegepaste smeermiddelen in het milieu terecht komen, bestaat de mogelijkheid om biologisch afbreekbare smeermiddelen in te zetten.
Volledig artikel lezen

VOEDSELVEILIG SMEREN

In de voedselindustrie liggen de eisen ten aanzien van hygiëne en voedselveiligheid extreem hoog. Dit vraagt veel van alle componenten en smeermiddelen die er worden toegepast.
Volledig artikel lezen

INSPIRATIE VOOR UW TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

De invulling van teambuildings is de voorbije paar jaar zeker geëvolueerd. Het hoofddoel lijkt vooral om elkaar anders en beter te leren kennen, buiten de context van de werkvloer.
Volledig artikel lezen

http://lubritechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Levenslang bijleren om storingsvrij te kunnen werken

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be