11 april 2018

VAKINFORMATIE OVER SMEERTECHNISCH ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px'Eenvoudiger werken kan met de juiste smeersoftware'

Smeertechnisch onderhoud kan profiteren van de mogelijkheden die softwarepakketten te bieden hebben. De voordelen van software liggen daarbij vooral op het vlak van het gestructureerd vastleggen van alle smeerpunten, het koppelen hiervan aan de juiste smeermiddelen en frequentie van smeren, én het vastleggen en terugkoppelen van de uitgevoerde werkzaamheden.

Om je in je keuze al een eind op weg te helpen, bieden we je graag een greep uit het aanbod van dergelijke softwarepakketten.

Digitale innovaties stonden ook op de duobeurzen Pumps & Valves / Maintenance in Antwerpen centraal. De beurs gemist? Geen nood: het videoverslag vindt u hier terug!

Veel lees- en kijkplezier!

Gauthier Geldhof

Bladmanager

20 JAAR PANOLIN HLP SYNTH VOOR DUPORT LUBRICARE

Met HLP Synth van fabrikant Panolin was verdeler Duport Lubricare intussen meer dan 20 jaar terug indertijd de eerste die de goedgekeurde olie op de milieulijst (MIA/Vamil) in Nederland had staan.
Lees meer

DIGITALE INNOVATIES IN ÉÉN TOUR

Dit jaar is er op Maintenance en Pumps & Valves opnieuw de 'Digital Innovation Tour', waarbij zowel een publieks- als professionele jury de beste nieuwigheden kiezen.
Lees meer

GEREEDSCHAPSKOFFER IN BEDRIJFSWAGENINRICHTING

De nieuwe gereedschapskoffer van Hilti is nu compatibel met de inrichtingen van Sortimo. Dat zorgt voor een meerwaarde voor het dagelijkse werk van beider cliënteel.
Lees meer

http://lubritechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Werk overzichtelijker met smeersoftware

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be