naar top
Menu
Logo Print
30/01/2019 - REDACTIE

UITZONDERLIJKE TOELOOP EN BEZOEKERSRECORD VOOR 97E BRUSSELS MOTOR SHOW

AUTOSALON 2019 MOCHT 442.111 BEZOEKERS VERWELKOMEN

AutosalonOndanks twee dagen die gehinderd werden door sneeuwval, mocht Febiac meer dan 442.000 bezoekers verwelkomen op het 97e autosalon. Een recordcijfer voor het Auto-Moto-Van Salon én een zeer duidelijk signaal van de Belgische burger over het belang dat zij hechten aan hun individuele mobiliteit.

Met maar liefst 15 wereld- en Europese primeurs en meer dan 110 nieuwigheden voor de Belgische markt, werd editie 2019 van de Brussels Motor Show een groot succes. Febiac, organisator van de Brussels Motor Show, apprecieert de aandacht van politici, zowel op federaal als regionaal niveau, voor mobiliteit in het algemeen en schone voertuigen in het bijzonder. Voor de meesten blijven deze vervoersmiddelen immers de meest betrouwbare, doeltreffende, flexibele en comfortabele manier om hun dagelijkse verplaatsingen te verzekeren.

Vier dagen lang werd ook een tentoonstellingshal gewijd aan aanvullende mobiliteitsoplossingen (micromobiliteit, deelmobiliteit en slimme toepassingen inzake stadmobiliteit) die een groeiende populariteit en bekendheid genieten. Reken daarbij ook nog de tentoonstellingshal die was voorbehouden voor de topstukken uit de automobielproductie, en het is duidelijk dat deze Brussels Motor Show zijn bezoekers een uitzonderlijk breed en volledig beeld heeft geboden inzake mobiliteit op twee of vier wielenn, met een bijzondere aandacht die door de exposanten werd geschonken aan elektrische motorisaties, hybrides en aardgasvoertuigen.

Febiac geeft u graag nu reeds afspraak in januari 2020 voor de 98e editie van haar Salon dat, zoals steeds in de even jaren, de personenwagens, de gemotoriseerde tweewielers en de nieuwe (gedeelde) mobiliteitsoplossingen in de spotlights zal zetten.