naar top
Menu
Logo Print
05/12/2018 - REDACTIE

FESTIVAL VAN DE LICHTE BEDRIJFSVOERTUIGEN


VAN SOLUTIONS

Van SolutionsTraditiegetrouw wordt er in de onpare jaren extra aandacht besteed aan lichte bedrijfsvoertuigen. En terwijl veel merken deze voertuigen zullen tentoonstellen op hun eigen stand in de verschillende hallen van Brussels Expo, zal het 97ste Autosalon van Brussel in januari aanstaande ook koetswerkspecialisten, ombouwers en inrichters van bedrijfsvoertuigen in de kijker zetten.

Deze exposanten, die bij editie 2017 werden samengebracht in Paleis 3, staan dit keer in Paleis 12, waar ze de oppervlakte zullen delen met de intussen onvermijdelijke Pit Stop Bar en een speciaal voor de gelegenheid gecreëerde 'Crazy Show', die de wereld van de distributie vermengt met die van het circus en de acrobaten.

 


MOST LOVED VAN

MOst LOved VanDe verkiezing van 'Most Loved Van', die in 2017 werd geïntroduceerd, komt ook dit jaar terug. Ze geeft professionele (btw-plichtige) bezoekers van het Salon - maar ook niet-bezoekers - en de website www.mostlovedvan.be de mogelijkheid om voor hun favoriete merk van lichte bedrijfsvoertuigen te stemmen.
Behalve de Most Loved Van-verkiezing, waarvan de winnaar zal worden bepaald op basis van de stemmen van de professionele bezoekers, zullen nog twee andere categorieën worden belicht: het Snelst groeiende bestelwagenmerk (Fastest Growing Van), bepaald op basis van de inschrijvingen in 2018, en de Meest geliefde bestelwagenoplossing (Most Loved Van Solution), die zal worden gekozen uit de verschillende deelnemende exposanten in Paleis 12.

Professionele bezoekers die aan de verkiezing hebben deelgenomen, kunnen twee schitterende prijzen winnen: een waardebon ter waarde van 15.000 euro exclusief btw voor de aankoop van een bedrijfsvoertuig van het winnende merk en een waardebon van 2.000 euro exclusief btw voor de inrichting of uitrusting van een bedrijfsvoertuig bij een van de deelnemende bedrijven die deze producten en diensten aanbieden. 
De winnaar van de 'Most Loved Van' wordt op 24 januari bekendgemaakt tijdens een b2b-event in Paleis 12.

Exposanten Most Loved Van

  • Citroën, Dacia, Ford, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen
  • Bru Systems, Cargo Lifting, Econor, Equinox, G-Teek, Mobietec, MTS, Navex Elektro, Sortimo en Zevim

Volkswagen CV verkozen tot Most Loved Van 2019