naar top
Menu
Logo Print

Total wint prijs met Quartz EV Fluid

Consultant Jim Linden naast Yanis Frikha, Thierry Gourault en Thomas Gillet van Total
magazine

De prijs ‘Fuels & Lubes Asia Product Development of the Year’ werd toegekend aan Total Lubrifiants voor de Quartz EV Fluid reeks tijdens de jaarlijkse receptie van het gelijknamige magazine in het Grand Hyatt Singapore, op 6 maart 2019.
Dankzij de belangrijke inspanningen van de R&D-teams van de groep zijn deze producten speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de koel- en smeerbehoeften van de verschillende onderdelen van de nieuwe voertuigtypes en om ervoor te zorgen dat ze gedurende hun hele levensduur in topconditie blijven. De onderzoekers van Total richtten hun studies op vier belangrijke kenmerken voor elke elektrische of hybride toepassing: diëlektrische eigenschappen, compatibiliteit met nieuwe elektrificatiecomponenten, temperatuurbeperkingen en conventionele smeringsdiensten voor transmissies.
De erkenning van deze innovatieve reeks vloeistoffen voor elektrische en hybride voertuigen door Fuels & Lubes Asia bevestigt de positie van Total als toonaangevende speler in elektrische mobiliteit. Deze lijn van vloeistoffen voor elektrische en hybride voertuigen, nu verkrijgbaar bij Total Lubrifiants, is in lijn met de Total Climate Strategy en de ambitie van de groep om de ecologische voetafdruk van de aangeboden energieproducten te verminderen. Die producten sluiten aan bij de andere elektrische mobiliteitsoplossingen die Total aanbiedt via een verscheidenheid aan concrete toepassingen voor het opladen, de opslag en het beheer van het wagenpark.

"We zijn er trots op dat we door middel van uitgebreid onderzoek producten hebben ontwikkeld die aansluiten bij de nieuwe behoeften van elektrische mobiliteit", aldus Phillipe Charleux, Senior Vice President Smeermiddelen en Specialiteiten bij Total. "Quartz EV Fluid komt tegemoet aan de behoeften van de voertuigfabrikanten en zal hen helpen om steeds efficiëntere elektrische en hybride voertuigen te ontwerpen. Deze award benadrukt ook onze geëngageerde teams en hun enorme bijdrage aan dit grote succesverhaal.”

TOTAL BELGIUM

TOTAL BELGIUM

+3222889524
+3222883784