naar top
Menu
Logo Print

Fier op zijn job, fier op zijn bedrijfsvoertuig

Sortimo en 123computerhulp delen aandacht voor detail
magazine

Steven Oeyen is zaakvoerder van 123computerhulp. Oorspronkelijk wilde hij mensen thuis helpen met hun computerproblemen, maar al snel kwamen er ook vragen van bedrijven voor IT-ondersteuning. Om de juiste technische bijstand te kunnen bieden gaat Steven iedere dag de baan op in een compleet uitgeruste 4x4 VW Solar Crafter. Daarvoor werkte hij samen met Sortimo.
Voor de inrichting van het voertuig kwam eerst een vertegenwoordiger van Sortimo ter plaatse om een 3D-tekening te maken. Op die manier konden alle afmetingen precies worden ingeschat. Daarna bestelde Steven alle materialen bij Sortimo en ging hij er zelf mee aan de slag. Vooraleer hij de op maat gemaakte Globelyst-platen plaatste, isoleerde hij de wanden. Daarnaast ontwikkelde hij zelf houdertjes – ideaal voor het opbergen van batterijen – om op de gaatjes van de Globelyst alu-wand te schroeven.
Daar hield het echter niet op voor Steven, want hij installeerde ook een router met SIM-kaart voor een goede 4G-internetconnectie en hij plaatste zonnepanelen op het dak van zijn bestelwagen (onder andere voor het aandrijven van de airco). Hij is ervan overtuigd dat Sortimo dergelijke aanpassingen ook kan aanbieden.
Steven Oeyen is dan ook erg trots op zijn bedrijfsvoertuig: “Ik ben er vrij zeker van dat de professionele kwaliteit van de inrichting me al extra opdrachten heeft opgeleverd. Mensen zien de inrichting en de orde en weten dat ze een beroep doen op iemand die goed werk aflevert.”