naar top
Menu
Logo Print

BEKA LUBE, EN ALLES LOOPT GESMEERD!

Dé specialist in centrale en automatische smeringen

BEKA Lube, dochteronderneming van de Baier + Köppel Group, staat al een kwarteeuw te boek als dé referentie bij uitstek inzake centrale en automatische smeersystemen. Ondernemingen kunnen er terecht voor zowel de automatische smering van installaties als voor centrale smering van mobiele applicaties zoals voertuigen of machines. De voordelen zijn naast een aanzienlijke tijd- en geldwinst, ook een gevoelig lagere uitval van de assets. Zo haal je samen met BEKA Lube het maximum uit je investeringen.

BEKA-Lube

Tal van voordelen

Beka MaxBEKA Lube voorziet in de levering en montage van centrale smeersystemen. Deze kunnen worden geïmplementeerd op wielladers, vrachtwagens, opleggers, landbouwvoertuigen ... kortom, op iedere applicatie die smering behoeft om zo slijtage tegen te gaan. De voordelen liggen bij de gebruiker, die niet telkens ieder smeerpunt opnieuw hoeft te gaan smeren, zonder dat daarbij de goede werking van de machine of installatie in het gedrang komt.

Tijdwinst dus, maar ook de hoeveelheid smeerolie is specifiek geënt op de toepassing. Daarbij is het risico op onder- of oversmeren voortaan onbestaande. BEKA Lube staat ondernemingen bij met raad en daad, waardoor kopzorgen zo voorgoed tot het verleden behoren en:

  • de productiviteit van je installaties verbetert;
  • de levensduur van je machines verlengt;
  • de onderhoudskosten verminderen;
  • de energiezuinigheid verbetert.

BEKA-Max

Op een werf of akker telt iedere minuut. Storingen en stilstand resulteren in ergernissen, zeker wanneer foutieve smering de oorzaak blijkt. Wachttijden zijn immers sowieso al duur, maar een volledige stilstand van een voertuig kost al snel handenvol geld. De problemen vallen echter eenvoudig te voorkomen door middel van de BEKA-Max centrale smering. De flexibiliteit van dit systeem is ongezien, de mogelijkheden zijn schier oneindig.

Beka Lube Beka-Max EP1EP1
Deze elektrisch aangedreven vetsmeerpomp is geschikt voor alle voertuigen met voldoende ruimte om deze in te bouwen. Met een werkdruk van maximaal 280 bar (instelling van het overstortventiel) heeft deze pomp de mogelijkheid om vetten te verpompen t/m NLGI-klasse 2.

Beka-Max BEKA Lube Pico-Compact PICO-COMPACT
De PICO pomp is tevens een elektrisch aangedreven vetsmeerpomp, en kan worden toegepast als vetvoorziening bij zowel progressieve als meerleidingsystemen, of een combinatie van beide. De PICO-compact is de oplossing om compacte voertuigen (heftrucks, minigravers …) van automatische smering te voorzien.

STUUREENHEDEN
De nieuwste generatie sturingen zijn een innovatie die meer comfort, veiligheid en functionaliteit aan de gebruiker biedt.

BEKA-Industrie

Het toepassingsgebied van BEKA Industrie is hoofdzakelijk het centraliseren en automatiseren van smeerpunten door middel van tandwielpompen, meerleiding- en eenleidingsystemen, olieomloopaggregaten en progressiefverdelers voor lichte tot zware machines. Voor een industriële smering op maat stellen wij graag onze kennis en ervaring ter beschikking. 

Montage of losse onderdelen

Wat de smeeroplossing betreft, heb je de vrije keuze. Ofwel kan je probleemloos rekenen op onze ervaren monteurs, die instaan voor de levering en correcte montage van de componenten; ofwel kan je zelf de losse onderdelen monteren. Beka Lube verkoopt immers ook losse stukken. Voor elk wat wils dus!

BEKA LUBE

BEKA LUBE

DEMERSTRAAT 32
3200 AARSCHOT
+3216640926
+3216640548