naar top
Menu
Logo Print

Carens Oils bestaat 10 jaar

Oliën en vetten voor elke toepassing
magazine

Dit jaar bestaat de Herseltse firma Carens Oils 10 jaar. Hoewel de historiek van het bedrijf teruggaat tot 1952 werd in 2007 beslist alle vroegere activiteiten rond brandstoffen te verkopen aan de firma Comfort Energy, en zich als spin-off-bedrijf nog louter toe te spitsen op smeermiddelen. Een geslaagde keuze, zo bleek. Het bedrijf verhuisde in mei 2014 van Geel naar Herselt, van waaruit Carens Oils de kenmerkende serviceverlening naar haar klanten, gestoeld op ervaring, nog beter kon uitrollen. “Hoewel de naam Carens al gekend was, streven we er steeds naar onze dienstverlening verder uit te breiden”, vertelt de ambitieuze zaakvoerster Els Carens. En die dienstverlening gaat ver. Een van de stokpaardjes van de firma is de smeer technische ondersteuning. In noodsituaties kan de klant rekenen op een snelle en adequate oplossing. Dit door eigen transport en grote voorraad.
Bovendien denkt de firma ook mee met de klant. “Voor machines of bewerking waarbij lekkage mogelijk is en er dus olie in de natuur kan terechtkomen, adviseren we steevast bio-afbreekbare vetten en oliën”, vertelt Carens. “Kunnen de smeermiddelen in contact komen met voeding, dan wordt het gebruik van geregistreerde voedingssmeermiddelen aanbevolen.”
“Oliën en vetten voor elk gebruik, zonder monopolie voor één merk, en een doorgedreven service aan de klanten, dat is onze missie.”

CARENS OILS

CARENS OILS

+3214222389
+3214223488